top
 
 


FS1 és FS2 konverterek
Mindenből mindenbe. Így jellemezhetnénk a rackbe szerelhető FS1 és FS2 konvertereket: 576i, 720p, 1080i, 1080 psf 24, 8 csatornás AES, 8 csatornás embedded audio és analóg szinkron hang konvertálása egy eszközzel, amely további előnye,hogy ethernet csatlakozóján keresztül web-alapú távoli vezérlés és SNMP monitorozásra lehetőségünk van. Az üzembiztonságot rendundáns tápegység fokozza, ami alapból tartozéka az eszköznek. Az FS2 mindemellett dual processzoros, így egyszerre két konverzióra képes.
box_footer
Kumo jelosztók
Az 1RU méretben kialakított SDI jelosztók, kis méretűek, költség-hatékonyak, mégis megbízható teljesítményt nyújtanak, 16x4 vagy 16x16 kiépítésben. A 2RU verzió már 32x32 csatlakozóval rendelkezik. A routerek, melyek SD-SDI, HD-SDI vagy 3G-SDI jelátvitellel büszkélkedhetnek, bármely broadcast vagy utómunka stúdió számára ajánlott, megbízható egység
box_footer
Mini konverterek
Az AJA 25 db több-formátumú és 4 db SD konvertert kínál kompakt formában, de Fibre-SDI átalakító is található ebben a termékcsaládban. HD-SDI - HDMI (jel továbbfűzéssel), kétcsatornás AD/DA átalakító, HD-SDI szétosztó erősítő - ezek csak a legnépszerűbb dobozok, de említhetjük a Up/Down/Cross konverter vagy a különböző hangbefűző, -kibontó egységeket is.
A teljes széria adatlapja itt böngészhető át.
box_footer
Rack konverterek
Több, mint 10 féle konverter kártyát és kétféle dobozt kínál az AJA, amelyek így sokoldalúan kombinálhatók. Vegyünk egy rackelhető házat, amelynek csatlakozó sínjeibe többféle konverzióhoz szükséges kártyát építhetünk (pl. 1 RU-ba belefér egy 8 csatornás elosztó-erősítő, egy frame-szinkronizáló, egy kompozit/komponens-SDI átalakítő és egy kétcsatornás HD-ből SD-be lekonverter).
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
FS1, Kumo, Mini konverterek, Rack konverterek, AJA, C10WP/C10WPU, DWP/DWP-U, D10CEA, C10 Series, D5DA, D5D, D5CE, D4E, D10AD, D10C2, D10CE, D10C, D10A, D5PSW, HDP2, HD10AMA, HD10AM, HD10MD3, HD10DA, HD5DA, HD10A, HD10C2, HD10CEA, HD10AVA, HI5 3G, HI5, HA5
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index