top
 
 


DK-H1000 HD boxkamera
A DK-H100 csúcsminőségű HDTV/SD kamera, amely különleges felhasználásra terveztek. Ideális távvezérelt, robotkamerának, grafikai állványhoz, POV felvételekhez. Új, 2,3 millió pixeles, valódi 1080i, 3 CCD-s optikai blokkja kimagasló teljesítményt biztosít. A kamera - 14-bites A/D konverterének és a Hitachi legújabb digitális jelfeldolgozó technológiájának köszönhetően - élesebb és tisztább HD képet szolgáltat, magas érzékenységgel, alacsony vizszintes elhúzás mellett.
 
 
box_footer
DK-Z50 HD boxkamera
A DK-Z50 HD boxkamera a költségérzékeny, ugyanakkor igényes felhasználók választása. Ideális minden távvezérléses szituációban, 1 millió pixeles, 3 CCD-s optikai blokkja kiemelkedő képminőséget szolgáltat, a 14 bites A/D átalakítójának és a legújabb Hitachi jelfeldelgozó technológiának köszönhetően. A kamera magas érzékenysége és alacsony vizszintes elhúzása szintén figyelemre méltó.
box_footer
HV-HD30 HD boxkamera
A HV-HD30 a Hitachi kompakt, többcélú boxkamerája. Minden tipusú POV és távvezérléses szituációban jól alkalmazható. 3 darab 1/3" C-MOS érzékelős optikai blokkja kiváló képminőséget szolgáltat akár 1080i, 720p vagy SD felbontásban.
 
 
 
box_footer
SK-32B HD hordozható boxkamera
Az SK-32B egy hordozható HD/SD produkciós kamera, amely ötvözi a boxkamerák kompaktságát a hordozható kamerák mobilitásával. A Hitachitól megszokott kiemelkedő teljesítményt kínálja, több formátumban képes dolgozni, legyen szó 1080/59,94i, 1080/50i, 720/60p vagy 720/50p HDTV formátumokról.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Hitachi, broadcast boxkamera, box kamera, dobozkamera, 2/3", 2,3 millió pixel, valós 1080i, valódi 1080i, FullHD, 720p, 576i, SD, normál felbontás, POV, remote, hiradó, news, stúdiókamera, stúdió
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index