top
 
 

A Mica több különböző pulttal rendelhető a BroadcastPix-től, kezdve a Mica Desktop-pal, az 500-s és 1000-s modelleken keresztül egészen a legtöbb funkciót nyújtó 1 M/E-s pult-ig, a Mica 2000-ig. A kiépítések között a fő különbségek a kontroll-panelek méretében és funkcióiban van.
 
Minden Mica switcher alapból 8 HD/SD-SDI és egy virtuális bemenettel illetve 6 kimenettel rendelkezik. A beépített Harris Inscriber GS feliratozó, legalább 3 kulcsoló, klip-tároló, virtuális stúdió funkció és multiviewer gyárilag jár minden pulthoz, de robotkamera, AJA Ki Pro rögzítő és ViewCast Niagara streamer szerver vezérlés is került a helyi televízióknak kifejezetten ajánlott pultokba. A legnépszerűbb opció a Chyron feliratozó.
 

Mica Desktop
A Mica család belépőmodellje a Desktop. Ehhez nincs fizikai kontroll-panel. A teljesen digitális main frame-n minimum 11 multi-formátumú bemeneti SDI csatornával és 6 kimenettel dolgozhatunk, de Granite Desktop Plus esetén ezek száma megduplázható.

Kezelése billentyűzetről, érintőképernyővel, vagy hálózaton keresztül, akár az ingyenes softpanel-lel is megoldható.
 
box_footer
Mica 500
A Mica 500 az 500-as kontroll panellel felvértezve érkezik, a Desktophoz hasonlóan egybeépített mainframe és tartalom szerverrel karöltve. A költséghatékonyság jegyében funkciókat nem áldoztak be az amerikai mérnökök, de az 1/ME pulton nem találhatók meg a márkára jellemző "PixButton"-ok, viszont az 1000-es pulthoz hasonlóan 9 gombot tartalmazó sorral látták el, így akár minden bemenő jelet elérhetünk "shit" nélkül.
box_footer
Mica 1000
Úgy tekintsünk az 1000-es modellre, mint a BroadcastPix esszenciájára. Pontosan attól jó, ami a BroadcastPixet is kedveltté tette az egész világon. Itt bukkan fel először az egyedi PixButton technológia. Soronként 9 gomb helyezkedik el és külön macro sorokkal is ellátták a panelt. A kisebb modellekhez hasonlóan, ehhez a Mica mixerhez is, gyárilag csak 3 key layert kapunk, opcionálisan lehet megvásárolni a 4-es, 5-ös és 6-os key funkciót.
box_footer
Mica 2000
A Mica család soronként 16 gombbal ellátott, az 1 M/E-is pultok között a legnagyobb variánsa a 2000-es. Ez már mind a 6 kulcsolóval gyárilag a fedélzetén érkezik. Az opciós robot kamera vezérlő esetén, itt van először lehetőség dedikált pozíció gombok használatára.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Mica, BroadcastPix, mixer, integrált mixer, HD, Desktop, 500, 1000, 2000, M/E
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index