top
 
 

A Granite família egy sor különböző pultot jelent a BroadcastPix termékpalettán, kezdve a Granite Desktoppal, egészen a jelenlegi csúcsnak számító Granite 6000-ig. A Mica modellekkel ellentétben, a Granite tartalom szerver és a Granite main frame itt teljesen elkülönül, ezzel is növelve az üzembiztonságot - ténylegesen egy hagyományos switcher és egy IT eszköz kombinációjáról beszélhetünk. A Granite család tagjai között a fő különbségek a kontroll-panelek méretében, és funkcióiban vannak.
Minden Granite switcher alapból 11 HD/SD-SDI bemenettel, és 6 kimenettel rendelkezik, de minden verziójából rendelhető "pluszos" változat is, ami a ki- és bemeneti csatornák duplázását jelenti.
A beépített Harris Inscriber GS feliratozó, legalább 3 kulcsoló, klip-tároló, virtuális stúdió funkció és multiviewer gyárilag jár minden pulthoz, de most már a kisebb testvéreknél is meglévő AJA Ki Pro (rögzítő) és ViewCast Niagara (streamer szerver) vezérlését kiszolgáló funkciók is kerültek az akár 2 mixer effektes pultokba.

Granite Desktop
A Granite család belépőmodellje a Desktop. Itt nincs kézzel fogható kontroll panelünk. A teljesen digitális main frame-n minimum 11 többformátumú bemeneti SDI csatornával és 6 kimenettel dolgozhatunk, de Granite Desktop Plus esetén ezek száma megduplázható

Kezelése billentyűzetről, érintőképernyővel, vagy hálózaton keresztül, akár az ingyenes softpane-llel is megoldható.
 
box_footer
Granite 500
A Granite 500 az 500-as kontroll panellel felvértezve érkezik, a Desktophoz hasonlóan különálló switcher main frame-mel, és tartalom szerverrel karöltve. A költséghatékonyság jegyében funkciókat nem hagytak lr a mérnökök a pultról, de ezen az 1/ME pulton nem találhatók meg a márkára jellemző "PixButton"-ok, viszont az 1000-es pulthoz hasonlóan 9 gombbal látták el soronként, a könnyű kezelhetőség érdekében.
box_footer
Granite 1000
Úgy tekintsünk az 1000-es modellre, mint a BroadcastPix esszenciájára. Pontosan attól jó, ami a BroadcastPixet is kedveltté tette az egész világon. Itt bukkan fel először az egyedi PixButton technológia. A pulton soronként 9 gomb helyezkedik el, és külön macro sorokkal is ellátták a panelt. A kisebb Granite mixerekhez hasonlóan, csak 3 key layer aktivált gyárilag, opcionálisan lehet megvásárolni a 4-es, 5-ös és 6-os key funkciót.
box_footer
Granite 2000
A Granite család soronként 16 gombbal ellátott, az 1 M/E-is pultok között a legnagyobb variánsa a 2000-es. A legkisebb olyan modell, ami már mind a 6 kulcsolóval gyárilag a fedélzetén érkezik. Az opciós robot kamera vezérlő esetén, itt már arra is van lehetőség, hogy dedikált pozíció gombot használjunk.A 3.2-es szoftver verziótól felfelé a pult képes 2M/E vezérlésére is.
 
 
box_footer
Granite 5000
A Granite 5000 volt hosszú ideig a zászlóshajó minden tekintetben, köszönhetően a 2 M/E méretének, a gyárilag meglévő mind a 6 kulcsolónak, a soronkénti 16 gombnak és a fizikailag meglévő két effektsornyi kezelőszervnek. Ezekkel a nagyobb produkciók minden igényét képes kielégíteni.
box_footer
Granite 6000
A Granite 6000 kihasználja a Granite szerverek teljes funkcionalitását, ugyanis a Granite + család maximális 22 inputjának megfelelően soronként 24 gombbal rendelkezik. A família legnagyobb tagját olyan cégek használják, mint a Fox, vagy épp a CNN-t is birtokló Turner.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Granite, redundáns, HD, M/E, ME, integrált mixer, mixer, Desktop, 500, 1000, 2000, 5000, 6000
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index