top
 
 
A BroadcastPix termékei nem csak rugalmas kezelhetőségükről, és stabilitásukról híresek, de flexibilitásuk, és könnyed integrálhatóságuk is kiemelkedő.
Ha a beépített feliratozó nem felel meg az igényeinknek, vagy funkcionalitásban többet szeretnénk kihozni belőle? Esetleg egy videó szervert integrálnánk, vagy robot kamerákat vezérelnénk?
Minden kívánságra van megoldás a BroadcastPix műhelyében.

VOX opció
A VOX™ automatizált videó produkciót tesz lehetővé.  Az 1 RU méretű eszköz opciósan vásárolható bármely Broadcast Pix mixerünkhez. Működése a bemeneti mikrofonok jelszintjéhez kötött, érzékeli mely mikrofon aktív, és automatikusan vált a kamera képek között, attól függően, hogy melyik kamera képhez, mely mikrofon Fluent makrója van rendelve.  Alaphelyzetben 8 mikrofont kezel, de nagyobb események esetén, több egység összefűzhető, és akár 104 mikrofon kezelése sem lehetetlen feladat. Russel és a BroadcastPixes kollégák be is mutatják, hogy működik a VOX rendszer.
 
box_footer
Fluent Rapid CG
Ha valaki emlékszik az Inscriber feliratozó RTX opciójára, valahogy így lehet elképzelni a Rapid CG-t is. A különbség az az, hogy nem kell Visual Studioban bonyolult CG programokat megírnunk, saját kézzel képesek leszünk egyszerű alkalmazásokat grafikus felületen keresztül létrehozni. Mind emellett dinamikusan változó forrásokat (XML, RSS, vagy akár adatbázis) is tudunk használni a statikus Harris Inscriber GS feliratozónkhoz. Erre a linkre kattintva, egy rövid demo videó mutatja be ezt a nagyszerű opciót.
 
box_footer
Remote Panel
A Remote Panel nem csak egy hagyományos AUX egység, nem csak egy jelútválasztó. Teljes Fluent Macro kompatibilitásának köszönhetően, a routing funkciók mellett a vezérlés egy része is ellátható a panelről.
box_footer
Chyron feliratozó opció
A gyárilag beépített Harris Inscriber GS feliratozót cseréli le egy Chyron Lyric Pro 8-asra. Egyedi bonyolult animációk, feliratok készítése megoldható, akár külső Chyron redszeren is, utána importálható a BroadcastPix rendszerbe. Az opció csak Granite és Mica rendszereken érhető el.

box_footer
Robotkamera kontroll
Ahogy a televíziós producerek törkednek a költségeik minimalizálásán a nagyob profit érdekében. Ilyen például az emberi erőforrás racionalizálása, amiben nagy segítséget nyújthat a Hitachi, Sony, Panasonic és Telemetrics robotkamerák vezérlését megoldó opció. A Fluent Macro funkció és a robotkamera opció segítésével akár egyetlen vezető operatőr is képes lehet a kamerák vezérlésére.
box_footer
Audio follow video
Tovább haladva az emberi erőforrások kiváltásának rögös, de gazdaságos útján, a BroadcastPix audio-follow-video opciója, amely egy midi képes digitláis hangpultot képes vezérelni. A Vox-al ellentétben itt a képvágó által választott (és előre programozott) audio csatorná(ka)t aktíválja, a többit átmenetileg némítja (vagy előre programozott jelszintre tolja). Fluent Macro-k segítségével akár végtelen számú beállítás között váltogathatunk.
 
box_footer
Külső tally
Segítsük a produkciós csapatunkat USB-s tally kontrollerrel, 8 vagy akár 24 kimenetes verzióval. Akit jobban mozgat a GPI trigger lehetősége, annak segít egy 8 inputos modell is.
 
box_footer
DDR kontrol
Ha kevésnek bizonyulna a BroadcastPix belső tárhelye, még mindig lehetőségünk van a Harris, 360 Systems, Omneon vagy a Grass Valley szervereire támaszkodni, és ezeket vezérelni közvetlenül a mixer PixPaneljéről (akár az automatikus start funkcióval karöltve).
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
BroadcastPix, mixer, opciók, DDR kontroll, Tally, Remote panel, iPixPad, FluentCG, Chyron CG
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index