top
 
 

flint.pngA Broadcast Pix Flint igazi áttörés az élő videó produkciós rendszerek körében, lefedi a teljes adáskészítési munkafolyamatot. A beírástól az adásba játszásig teljeskörű integrációt kínál. A Flintben megtalálható mindaz, a Broadcast Pix-re jellemző, produkciókban már sikeresen bizonyított, adáskészítési eszköztár, amellyel minőségi élő adást készíthetünk. A beírás nem csak számos kameraformátumot támogat, de átvitt értelemben idetartozik a fájl-import, és az internetről Skype-n, Twitteren, Dropboxon és Google drive-n keresztül érkező anyag is. Az adás mellett HD streamelés és adásrögzítés. Az adás 6 különböző, HD és SD formátumú kimeneten férhető hozzá egyidejűleg.
A Flint megfizethető alternatívát kínál kis és közepes stúdiók, televíziók számára, rendezvényközpontokba és streameléshez, főleg akkor, ha kis létszámú csapattal vagy egyedül kell élvezhető, minőségi élő képet előállítani.
Külön említést érdemel a 8 csatornás beépített hangmixer, a két, hálózaton keresztül bevihető videójel és a end_to_end_image.pngvégletekig kimunkált, egyszerű kezelhetőség. Erre jó példa az iPad vezérlő-alkalmazás, amelyen keresztül egy gombnyomással indíthatunk egy macro-t vagy a streamelést. Akár a műsorvezető vagy az elóadó is lehet az adásrendező egy személyben, ami igazán új távlatokat nyit nem csak a hagyományos televíziózásban, de a vizuális rádiózás, az események, prezentációk és webes tartalomkészítés területén is.
A mixer: A Flint lelke, maga a mixer, amely 4 videó, 2 hálózati videó és 8 belső forrást fogad és kever. 3 beépített kulcsolójának mindegyike testre szabható DVE-vel rendelkezik, hogy kép-a-képben trükköt vagy animált átmeneteket készíthessünk.
A panel: A Flinthez többféle vezérlőpanelt választhatunk. A legegyszerűbb esetben érintőképernyőn, iPad-n vagy tablet segítségével irányíthatjuk a rendszert. A broadcasterek előnyben részesítik a hagyományos pultokat, amelyből rendelkezésre áll az 500-s kompakt modell, az 1000-s panel, az egyedülálló PixButtonokkal (ezek kijelzője dinamikusan változik a kiválasztott eszköznek, fájlnak megfelelően) és a 2000-s panel, amely igazi televíziós produkciókhoz szokott személyzet számára is megszokott környezetet biztosít és rendelkezik dedikált macro-gombokkal, bővített robotkamera vezérlő tárolóval.
Kip-bejátszó: integrált, kétcsatornás, akár 30 órányi klip és animáció tárolására képes, hanggal együtt. A klipek automatikusan indíthatók, automatikus átúszás rendelhető hozzájuk, loopolhatók, stb.
Feliratozó: A Flint 6 csatornás képtárolóval rendelkezik, amit bármilyen grafikával, felirattal feltölthetünk, akár külső forrásból, akár a beépített Harris Inscriber CG feliratozóból.
Multiviewer: Rendkívül információgazdag kijelzőn követhetjük az összes forrást és kimenetet, jó minőségben, megfelelően nagy felbontásban. Teljesen testre szabható, használható egy és két monitorral is.
Virtuális stúdió: Előregyártott és saját hátterekkel egyaránt használható, kép-a-képben trükkel kombinálható, lassú zoommal még valósághűbbé tehető.
Macro-vezérlés: Komplex effektek, látványvilág alakítható ki az előre programozott macrokkal, amellyel bármely kombináció lehívható egy gombnyomással: bejátszás indítás, átúszás, képváltás, eszközmozgatás, stb. Két- és háromablakos nézethez, főcímekhez, rovatbevezetőkhöz, adás vége indításhoz egyaránt kiválóan alkalmazhatók.
Eszközvezérlő szett: a vezérlőpanel dedikált egysége, amellyel a belső és külső egységeket vezéreljük. A kiválasztott eszköznek megelelően változnak a vezérlőgombok feliratai, funkciói, hogy a bejátszókat, macrókat, robotkamerákat, stb. szakszerűen és hatékonyan tudjuk irányítani. Joystick, potméterek és kijelző is a szett része.
Kimenetek: Egyidejűleg 6 különböző HD és SD kijáraton férhető hozzá: HD-SDI, SD-SDI, HDMI, analóg komponent, Y/C és kompozit
Streamelés: Adáskimenettel egyidejűleg FLV vagy WMV formátumban, HD-ben vagy SD-ben
Adásrögzítés: Az adás egyúttal rögzíthető is későbbi ismétlés, vágás céljából. Egyszerre streamelhetünk és vehetjük fel a kimenetet.

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Broadcast Pix, Flint, adáslebonyolítás, integrált mixer, feliratozó, bejátszó, virtuális stúdió, multiviewer, adáskimenet, stream, adásrögzítés, HD-SDI, SDI, HDMI, analóg, kompozit, komponens, Y/C
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index