top
 
 

A ReVue egy megfizethető alternatíva a lassító, gyorsító, visszajátszó rendszerek piacán. Akár Broadcast Pix integrált adáslebonyolító rendszerekhez, akár más adás-stúdiókhoz ideálisan illeszkedik. Alkalmas bármely sportközvetítés látványosabbá tételére. Legyen szó fociról, kézilabdáról, vizilabdáról, teniszről, vagy más sportról, mindenhol érdekes, ha több szögből változtatható sebességgel vissza tudunk játszani egy akciót. A ReVue pont ezt nyújtja, a több forrást egyidejűleg rögzíteni képes szerverével, a kézreálló vezérlőpaneljével és a vezető márkákkal megegyező interface-ével.
A ReVue létezik kettő és négycsatornás változatban. Mindkét modell SDI csatlakozókkal, maximum 8 beágyazott hangcsatornával fogadja a videójeleket. A maximális rögzítési, lejátszási felbontás 1080p. A rendszert a Broadcast Pix 2 RU magas dobozban szállítja, amely alapból 8 TB tárat tartalmaz, de ez 16 TB-re módosítható, igény szerint.
A lassító felhasználói a ReVue vezérlőpaneljét egyszerre találják nagyon sokrétűnek, minden szükséges vezérlési eszközzel felszeretnek, de egyúttal nagyon könnyen kezelhetőnek. Található rajta egy jog/shuttle tekerő, amivel beletekerhetünk a sávokba. Dedikált gombok szolgálják a kezdő és végpont kijelölését. Minden forrást egyidejűleg, szinkronban játszik vissza a rendszer, ezért egyszerű a csatornák között vágni és a legjobb visszajátszási szöget megtalálni. A lejátszási sebességet kézzel, egy T-kar segítségével módosíthatjuk, de három előre választott sebességet gombnyomással elérhetünk. További vezérlők biztosítják a navigációt a kamerák, klipek és szerverek között. Ezek használatára is könnyű ráérezni.
A kétcsatornás ReVue konfigurálható preview/program vagy két program kimenet felállásban. A beépített multiviewer segítségével a ReVue minden aktív forrás monitorozását lehetővé teszi. Emellett a preview és program kimenetet is láthatjuk. A ReVue felhasználói felületén könnyen követhetjük a megjelölt klippeket és visszajátszásokat. A Broadcast Pix integrált adásvezérlői a mixerpultról közvetlenül is tudják indítani ezeket a klippeket és lejátszási listákat.
 
 
További információkért, árakért, tesztelési lehetőség egyeztetéséhez, töltsd ki az "Ajánlatkérés"-t vagy

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Broadcast Pix, ReVue, lassító, gyorsító, visszajátszó, HD, SDI, kétcsatornás, négycsatornás, instant replay, sport, foci, közvetítés, EVS alternatíva
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index