top
 
 
flame.jpg Az Autodesk® Flame® kompozitáló és trükk-készítő rendszert úgy alakították ki, hogy robusztus, kiemelkedően interaktív eszköztárával és példátlan teljesítményével gyorsabbá tegye a kreatív munka menetét.

Aknázd ki a kitűnő, HD vagy nagyobb felbontás kezelésére optimalizált teljesítményt. Ez teszi lehetővé, hogy gyorsabb kompozitálhatsz, komplex vizuális trükköket hozhatsz létre és interaktívan, az ügyféleddel együtt, az ő jelenlétében, irányításával hozhatod létre az azonnal elkészülő alkotást.


Az Autodesk Flame gyors, mint a futótűz
Teljesíts lehetetlennek tűnő határidőket, anélkül, hogy lemondanál a kreativitás lehetőségéről. Az alkotómunka területén már több, mint 15 éve élenjáró Autodesk® Flame® trükk-készítő rendszer az az erőforrás, amely világszínvonalú trükkök előállítását teszi lehetővé. Az Autodesk Flame kiemeli utómunka stúdiódat a szürke tömegből.

Az Autodesk Flame azt az interaktivitást és rugalmasságot nyújtja a trükk-operátorok számára, amely bármilyen nehéz feladat sikeres megoldásához szükséges, a televíziós reklámoktól és videoklipektől a kasszasikert arató mozifilmekig - legyen bármilyen magas követelményeket támasztó az ügyfél vagy összetett a projekt.

Pont az a tudás és kreatív eszköztár, ami kell

Valósítsd meg a lehető legkülönlegesebb vizuális látványt a következő kasszasikerhez. Készíts olyan videoklipet, amely elsodró lendülettel kerül a listák élére. Frissítsd fel, pörgesd fel egy televíziós csatorna arculatát. Alkoss olyan reklámfilmet, amelynek hatására kisöprik az áruházak polcait. Trükk-operátorok világszerte bíznak a technikai Oscar-díjjal jutalmazott Flame technológiában. Az Autodesk Flame a lehetőségekről szól.

A trükk-operátorok többre is képesek!
Valósítsd meg kreatív elképzeléseidet. A kiváló teljesítményű Autodesk Flame rendszer rendkívül összetett vizuális filmtrükkök, és komplett, gyors tempójú reklámfilmek készítésénél egyaránt magabiztos, interaktív munkát tesz lehetővé.

Szerezz új megrendeléseket
Ötletelj szabadon ügyfeleiddel. A producerek és művészeti vezetők körében rendkívül népszerű Autodesk Flame rugalmasságot nyújt és keresett, ismert márkája azonnal keresetté és megbecsültté teszi stúdiódat. A komplex, ám költséghatékony Autodesk Flame olyan erőforrásokkal látja el az utómunka stúdiókat, amelyek új üzletekhez, a termelékenység növeléséhez és a kreatív adottságok felszabadításához biztosítanak utat.
 

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Autodesk, Flame, Advanced System, komplex rendszer, kompozitálás, trükk, effekt, valósidejű utómunka, high-end post
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator
forward
forward

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index