top
 
 

Adáslebonyolító rendszerek
 
A fájl alapú munkafolyamatok közül az adáslebonyolítás és automatizálás talán az egyik legfontosabb és legösszetettebb feladat. Az adáslebonyolítás lényege, hogy automatizáltan és előre meghatározott időben adja ki az adáskimenetre a tartalmainkat, amelyek hazánkban főleg az alábbiak: előre legyártott konzerv anyagok, élő adások, képújság, bejátszó magnók jelei, egyéb források. Az adáslebonyolító rendszer segítségével egyetlen központi munkaállomásról vezérelhetjük a folyamatokat akár távoli eléréssel is.

PlayBox Mplay
A PlayBox belépő szintű megoldása. Fél millió forintért képes megoldani minden feladatot, amivel a legtöbb felhasználó szembesül: képes képújság szerkesztésre és kijátszásra, konzerv anyagok kijátszására és azok feliratozására, sőt még egy élő bemenetet is tud fogadni, amit szintén képes feliratozni és időzítetten kapcsolni a kimenetre. Mindezt akár távolról menedzselve és egyetlen munkaállomásban valósítja meg.
box_footer
PlayBox AirBox
Az AirBox a PlayBox rendszerek központi eleme, mely egyetlen rendszerben valósítja meg a kijátszást és a bemenetek között történő automatizált kapcsolást. Az AirBox rendszer képes vegyesen kódolt tartalmak kijátszására (mpeg, wmv, avi), rendelkezik mind digitális, mind analóg kimenetekkel. Ami a PlayBox rendszert egyedivé teszi, az a kiegészítő programok széles rétege, melyek segítségével a végső megoldást teljesen a saját igényeinkre szabhatjuk.
box_footer
OnAir playKast
Az OnAir cég zászlóshajója minden funkciót egyesít egyetlen felsőkategóriás rendszerben. Ingest, automatizáció, feliratozás, video szerver, kijátszás. Ügyfelei között olyan nagy televíziók találhatóak mint az RTV Belgium vagy a TVN Poland.
box_footer
PlayBox Channel in a Box
A Channel in a Box igyekszik egyetlen rendszerben egyesíteni a PlayBox összes megoldását amelyre egy televíziós csatornának szüksége lehet. CaptureBox az ingest és streaming feladatokra, AirBox a kijátszásra és automatizálása, TitleBox a feliratozásra és a képújság kezelésre. Mindez egyetlen vagy opcionálisan két rackbe szerelhető házban, analóg és digitális jelkezeléssel, messze a megszokott piaci ár alatt.
box_footer
Harris Channel One
A Harris cég felső kategóriás megoldása egyetlen rendszerben egyesít minden olyan funkciót, amelyre egy nagyobb televíziós csatornának szüksége lehet, kezdve a kijátszástól a beíráson át egészen a feliratozásig. Mindezt akár SD és HD felbontásban is, egy vagy akár két csatornára is párhuzamosan. A Harris broadcast felsőkategóriás broadcast iparban eltöltött évtizedei biztosítékul szolgálnak a kivételes minőségre és megbízhatóságra.
box_footer
Harris Infocaster
A sokoldalú Infocaster rendszer egy másik felhasználása alapvetően olyan csatornákat céloz meg akik regionális adókörzettel rendelkeznek, tehát akár több fejálomást is el kell érniük de tartalmaikat egyetlen központi helyen állítják elő. Az Infocaster képes egyetlen központi helyről menedzselni akár egy tucat kijátszó végpontot úgy, hogy azokkal nem áll online kapcsolatban és tartalmakat offline módon juttatja el hozzájuk.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
adáslebonyolítás, adásautomatika, Harris, Channel One, PLayBox, Play Box, AirBox, Air Box, Channel in a Box, CIAB, Mplay
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index