top
 
 
flint.jpgAz Autodesk® Flint® rendszer innovatív vizuális trükkök elkészítését és eredmény-orientált munkafolyamatot tesz lehetővé. Biztosítja, hogy a munkával határidőn és költségkereten belül végezz. Hozz létre elképesztő animált grafikákat és vizuális trükköket televíziós célokra vagy bármilyen más anyaghoz, ami az utómunka során készül.
 
Az Autodesk Flint elképesztő iramot diktál. 
Rakj össze ütős promókat, egy teljes tv-arculatot, reklámfilmeket, márka-arculatot, valósidejű, kreatív munkakörnyezetben, ahol azonnal a végeredményt látod. Az Autodesk Flint rendszer nagy teljesítményű, költséghatékony, és elképesztő vizuális trükkök megvalósítását teszi lehetővé televíziós és videós utómunkánál.
 
Nagy teljesítmény, komoly érték 
A technikai Oscar-díjjal jutalmazott Autodesk® Flame® vizuális trükk-technológián alapuló Autodesk Flint rendszer a digitális képalkotás kiválóságainak biztosít interaktív szerkesztő-környezetet és valósidejű munkát, mind normál felbontású, mind HDTV videó esetén.
 
Rugalmas, komplex rendszer végtermék előállítására 
A Flintet úgy tervezték, hogy kiválóan illeszkedjék más Autodesk vágó és trükk-megoldásokhoz. Illetve úgy, hogy az utómunka cégek legszélesebb körének elvárásait teljesítse. Gyorsan készíthetünk vele különböző verziókat. Az anyagokat hatékonyan, sablonként elmentett elemekből kiindulva készíthetjük el. Tartalmaz komplex festőfunkciót, 3D részecskéket és térbeli kiterjedéssel rendelkező feliratok készítésére szolgáló eszközöket. Mindez tökéletes televíziós munkaeszközzé teszik a rendszert, műsorelőzetesek, promók, teljes tv-s arculat, reklámfilmek és grafikák készítéséhez egyaránt.
 
Készítsen adáskész anyagokat, gyorsan
Rakj össze ütős műsorelőzeteseket, promókat, akár egy teljes tv-s arculatot, reklámfilmeket vagy egy márkaarculat grafikáit, dolgozz valósidejű, kreatív munkakörnyezetben, ahol azonnal a végeredményt látod. Az utómunka stúdiókban és televíziókban egyaránt széles körben, nagy kihasználtsággal alkalmazott Autodesk Flint egy rendszerbe gyűjti mindazokat az eszközöket, amelyek kreatív munkád során használsz és ezzel biztosítja számodra a megszakítás mentes munkát. Készíts el egy anyagot egyetlen nap alatt, anélkül, hogy több gépen kéne dolgoznod vagy mások segítségére szorulnál.
 
Készíts egyedi anyagokat
Emelkedj ki a tömegből, a komplex festőfunkció, a gyors verziókészítési lehetőség, a sablon-alapú anyagkészítés, a 3D részecskék és térbeli feliratok használatával. A Flint vizuális trükk-készítő rendszer felbontás-független online vizuális effekt környezetet nyújt a felhasználóknak, valósidejű, 4:4:4 digitalizálással és lejátszással. Nagysebességű archiválásra képes videórekorderre, ami gyors biztonsági másolat készítést és adat visszakeresést tesz lehetővé, így ügyfeleid projektjei fokozott védelmet kapnak.
 
A Flint legfőbb funkciói
A Flintben többek között megtalálható az Action modul (az Autodesk egyedülálló, 3D kompozitáló környezete), a Colour Warper™ színkorrektor modul, a GMask maszkoló modul, és a Master Keyer különleges kulcsoló modul; valamint komplex eszközök festéshez, szöveg- és hangszerkesztéshez, kompozitáláshoz, morfoláshoz, és animációhoz. A Flintet arra tervezték, hogy SD és HD anyagokat a legjobb minőségben lehessen feldolgozni vele, de tudja kezelni a 2K film felbontást is, és teljesen kompatibilis az Autodesk® Inferno®, Autodesk® Flame®, Autodesk® Smoke®, és Autodesk® Fire® rendszerekkel.
 

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Autodesk, Flint, Advanced System, komplex rendszer, kompozitálás, trükk, effekt, valósidejű utómunka, high-end post
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index