top
 
 
toxik_gui.jpgEgy mozit sem készített senki sem egyedül
 
Emeld magasabb szintre vizuális trükk-készítő munkafolyamatod az Autodesk® Toxik™ szoftverrel, amelyet integráltan, a Maya 3D animációs szoftverrel szállít az Autodesk. Ez a csapatmunkát, hatékony, digitális kompozitálást lehetővé tevő forradalmi megoldás eddig soha nem látott rugalmasságot és együttműködési lehetőséget nyújt a felhasználók számára.
 
Hozz létre ámulatba ejtő vizuális trükköket és alkoss magas színvonalú filmes anyagokat rövid határidőn belül. Ismerd meg, milyen módon teszi stúdiódat versenyképessé az együttműködést alapelvnek tekintő Autodesk Toxik digitális kompozitáló szoftver.
 
Készíts gazdag, eleven HDRI képeket 
Kezelj valós időben nagy dinamika tartományú képeket (HDRI) egy tisztán 32 bites, lebegőpontos vagy 16 bites félig lebegő munkakörnyezetben. Egyensúlyozd ki a megvilágítást a rétegek között, világítsd be komputergrafikával készült elemeidet, adj hozzá feliratot, retusáld ki a jeleneteket, szedd ki a port, zajt a képekből és fess trükköket egyenesen a kompozícióra, mindezt egy nagy interaktivitású felhasználói környezetben.
 
Manipuláld könnyedén a képeket ultra nagy felbontásban, valós időben
Tarts fenn a kreatív pörgést az ultra nagy felbontás-kezelés funkcióival, mint például a dinamikus képdarabolás és előnézet rendszer, a valósidejű lejátszó, megfigyelési területen belüli frissítés és az inteligens frissítés.
 
Hatékony együttműködés
A Toxik biztosítja, hogy gyorsabban készüljön el a munka és a keretet a hatékonyabb kreatív együttműkéshez - mindezt azzal, hogy nem zárt hardvereket használ és szabad felhasználású szabványokon alapul a felépítése. Oszd fel a komplex feladatokat, így specialiták könnyedén együtt tudnak dolgozni, egyazon jeleneten, egy időben. Automatizáld és gyorsítsd fel a kompozitálást Python scriptekkel és a közzétett eredményeket érd el könnyedén.
 
Élvezd, hogy a kreativitásra több idő jut, kisebb adminisztratív ráfordítással
Automatikis változatkészítés, központosított adat-menedzsment, Python scriptek, és egy egyedi felépítés segít neked, hogy minimalizáld az adat-menedzsmentet és maximalizáld a kreativitást. Tölts kevesebb időt azzal, hogy keresed a neked kellő anyagokat - a Toxik leköveti az összes metaadatot és segít neked kitalálni a fájlelnevezési konvenziókat, amivel könnyedén azonosíthatod a kompozitokat.
 
Tedd áramvonalassá stúdiód munkafolyamatát
Tedd 2D és 3D animátoraid számára elérhetővé a legfrissebb változatot a kompozitokból. A Toxik elérhető mind Linux® Redhat®, mind Windows® XP alatt, hogy a legtöbb stúdió munkafolyamatába illeszkedjen. Tökéletesen együttműködik Autodesk® Maya® és Autodesk® 3ds Max® szoftvereket használó animátorokkal, és mentesít attól, hogy újra kelljen számoltatni jeleneteket a megvilágítás intenzitásának hibája miatt, vagy mert egy réteg perspektíváját meg kell változtatni. Cserélj klipeket és metaadatokat az Autodesk komplex rendszerekkel a Wiretap™ funkción keresztül. Ossz meg 3D indextáblákat (LUTs) Autodesk® Inferno®, Autodesk® Flame®, Autodesk® Flint®, Autodesk® Lustre®rendszerekkel - ezáltal biztosítva, hogy a jelenetek színei és fényei egyezzenek, és csökkenjen a színkorrekció ismételt alkalmazásának szükségessége.
 

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Autodesk, Toxic, integrált kompozitor, az Autodesk Maya része, animációs utómunka, trükk, effekt, post
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index