top
 
 

smoke.jpgAz Autodesk® Smoke® szoftver online editáláshoz és végtermék gyártáshoz mindent egy rendszerben kínál. Többféle felbontás egyidejű használata mellett is valósidejű interaktivitást nyújt minden olyan kreatív editori és ügyfél jelenlétében folytatott munkához, ahol ketyeg az óra.
 
Bármely editor rendszer jól össze tud vágni anyagokat egy lineáris időtengelyen. Mivel azonban olyan korban élünk, amelyben a számlázás projekt alapú, és az ügyfelek elvárásai egyre összetettebbek, egy ennél sokkal többet tudó rendszerre van szükség. Az Autodesk Smoke az a rendszer.
 
Nyerd meg a figyelemért vívott ádáz csatát.
Fogd meg a nézők érdeklődését, tartd kézben az irányítást, és alkoss még lenyűgözőbb jeleneteket. Az Autodesk Smoke 2007 editor és végtermék gyártó szoftver a legjobbat nyújtja a kreatív vágóeszközök, képminőség és teljesítmény tekintetében.
 
Filmek, reklámok, sorozatok, sikerfilmek, előzetesek és köztesek - ezzel a komplex rendszerrel bármilyen jellegű alkotást elkészíthetsz. Az Autodesk Smoke kitűnően megfelel a kereskedelmi televíziózás, film és utómunka, valamint a több formátumban és felbontásban történő editálás támasztotta követelményeknek, ezáltal remekül kiszolgálva napjaink utómunka igényeit.
 
Hatékonyabb vágás
 Az Autodesk Smoke átfogó editáló és médiakezelő eszköztára bármilyen típusú anyag feldolgozását megkönnyíti. Dolgozz könnyedén összetett projekteken a felbontás-független, 2K/4K digitális köztes munkálatokra, HDTV és videós utómunkákhoz kifejlesztett editáló és végtermék gyártó Autodesk Smoke rendszerrel. EDL, Apple® Final Cut Pro® XML, Avid® offline rendszerek alapján készíts készterméket, vagy végezd el a teljes kreatív editori munkáját Smoke-n, a gördülékenyebb és gyorsabb végtermék gyártás érdekében.
 
Hozz létre bámulatba ejtő vizuális trükköket
Kápráztasd el kreativitásoddal a nyakadon ülő ügyfeleket, producereket. A Smoke egy komplex, integrált editor, grafikai és festőrendszer, amely kreatív eszközeivel - mint például a 3D DVE, képpont követés (Tracking), mozgásértékelés (Motion Estimation), különleges színkorrekció (Colour Warper ™) és egyedi kulcsoló (Master Keyer) - nagyszerű eredmények elérését teszi lehetővé, rövid idő alatt.
 
Készíts el összetett online projekteket
Egy projekt addig nincs kész, amíg be nincs fejezve. Az Autodesk Smoke segít a színvilág egységességének megtartásában, figyelemfelkeltő feliratok és grafikai elemek megtervezésében, változatok készítésében, és a kész anyag különböző formátumokban történő kimentésében. A vágók és az ügyfelek most mélyebben tudnak együttműködni, káprázatos vizuális eredményekkel.
 
Tűnj ki munkáddal
Emelkedj ki a tömegből hihetetlen trükkök hihetetlenül gyors elkészítésével. Komplex, nem destruktív trükkök. Több verzió készítése gyorsan. Saját sablonok készítése az anyagok gyors létrehozásához. Mind olyan eszközök, amelyeket kiaknázva megkülönböztetheted magad versenytársaidtól. A projektek gyorsabban eljutnak az ötlettől a megvalósításig, és nő a munkateljesítmény. Akár SD vagy HD videóval, akár igazi fájl-alapú, adatközpontú környezetben dolgozol, az Autodesk Smoke felgyorsítja kreatív munkádat.
 
Tedd áramvonalassá stúdiód munkafolyamatát
Az Autodesk a projektet a kreatív eszközöktől a hatékony adatfeldolgozásig egészében szemléli - így nyugodtan koncentrálhatsz csak az alkotásra.
• Klipek átvitelével, EDL-listák betöltésével megoszthatod az anyagokat és együttműködhetsz más Autodesk rendszereket használó editorokkal, trükk-operátorokkal. Vagy a vágólista újrakreálását és más adminisztratív feladatok elvégzését lepasszolhatod, ezáltal kreativitásod teljes mértékben jövedelmet eredményező munkára fordíthatod.
• Csökkentsd le szembetűnően egy összetett időtengely újrakreálására fordított manuális munkát. Az új AAF támogatás és a kibővített Final Cut Pro® XML támogatás megkönnyíti és meggyorsítja más offline rendszerekből származó projektek beillesztését.
• Aknázd ki a legmesszebbmenőkig az Autodesk® Wiretap™ technológiát, a magas színvonalú API-t (Alkalmazás Programozói Felületét), amely hozzáférést biztosít Autodesk® Stone® lemeztömbökön tárolt anyagokhoz, anélkül, hogy hálózaton keresztül történő fájl-konvertálást vagy másolást tenne szükségessé az Autodesk munkaállomásaidra.
• Szerezz és cserélj 3D modelleket és médiaanyagokat az operációs rendszer-független Autodesk® FBX® csúcsminőségű 3D fáljformátum alkalmazásával.
• Ossz meg 3D indextáblákat (LUTs) Autodesk® Inferno®, Autodesk® Flame®, Autodesk® Flint®, Autodesk® Lustre®, és Autodesk® Toxik™ szoftver termékekkel - ezáltal biztosítva, hogy a jelenetek színei és fényei egyezzenek, és csökkenjen a színkorrekció ismételt alkalmazásának szükségessége.
 

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Autodesk, Smoke, online, on-line, online editor, advanced system, komplex rendszer, finishing, onlining, on-lining, NLE, trükk-editor, versioning, vágó, vágórendszer, vágás, editálás, utómunka, post, daily, promo, promovágás, előzetes, jingle
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index