top
 
 

lustre.jpgSzebb, mint a valóság
 
Kölcsönözz történetednek stílizált megjelenést a színek és a megvilágítás megformálásával, biztosítsd az egyes jelenetek közötti folytonosságot, vagy akár változtasd meg a napszakot, amelyben a történet zajlik. Varázsolj mindent szebbé, mint a valóság.
 
 
Mindezt megteheted az Autodesk® Lustre® piacvezető, grafikai processzor által is gyorsított, digitális fénymegadó rendszerrel, amely HD, 2K és 4K felbontásban is képes dolgozni, így interaktív film-, illetve HDTV-fényelésre egyaránt alkalmas, segítségével egyedi látványvilágot hozhatsz létre. A megoldás a teljesítményt és kreatív munkaeszközöket magas fokú konfigurálhatósággal ötvözi, és a legigényesebb utómunka stúdiók által kifejlesztett munkafolyamatba is beilleszthető. Magas színvonalú, valósidejű fényelő funkciókat biztosít a modern, adat-alapú munkamódszer megvalósításához.
 
 
Az elképzelt látványvilág életre kel
A Lustre mindazokat az eszközöket biztosítja, amelyek segítségével a fénymegadó életre keltheti azt a látványvilágot, amely egyéniségét tükrözi, illetve eladhatja megbízójának elképzeléseit - mindezt maximális hatékonysággal. Tedd látványosabbá a mondanivalót ragyogó színvilággal. Elkülönítheted a jelenet kiemelésre szánt részleteit a komplex szelekciós eszközökkel, és így irányíthatod a nézőközönség figyelmét. Kialakíthatsz egy modern, gördülékeny munkafolyamatot, amely biztosítja, hogy gyorsan tudj dolgozni, még stressz-helyzetben is.
 
 
Produktív, non-lineáris fényelés
Egyszerre több, az időtengelyen bárhol elhelyezkedő jelenet fényelését is összehasonlíthatod, ezzel segítve az egységes színvilág létrehozását. Ugrálj a filmrészletek között várakozás nélkül, nézd meg őket egymás mellett, más-más kontextusban. A rendszer a non-lineáris szerkesztésnek és a gyors, kiemelkedő minőségű képalkotásnak köszönhetően elegendő időt biztosít arra, hogy annyiféleképpen fényeld be az anyagot és annyi eltérő változatot próbálj összehasonlítani, amennyit csak szeretnél.
 
 
Dolgozz a legmagasabb színvonalon, valós időben
Az Autodesk Lustre a számtalan SD-, HD-, illetve 2K-fényelő funkció gyorsításához az NVIDIA® grafikus kártya processzorát is kihasználja. A kreativitás kiaknázásához és a magas fokú interaktivitáshoz kifejlesztett, igen vonzó ár-teljesítmény arányt kínáló Lustre így nem igényli speciális célhardver eszközök használatát.
 
 
Tegyed áramvonalassá stúdiód munkafolyamatát
Használd ki a Lustre rendszer rugalmasságát: hozz létre összedolgozó fényelő munkacsoportokat, amelyeket szükség szerint bármikor átrendezheted. Takaríts meg időt a Autodesk® Wiretap™ használatával, amely közvetlen elérést biztosít az Autodesk® Stone® diszkrendszereken tárolt anyagokhoz. Ezáltal úgy fényelhetsz be egy Autodesk® Smoke® rendszeren éppen vágott anyagot, hogy file-konvertálással kéne töltened az időt, vagy a nyersanyagot a helyi hálozaton kéne másolgatnod.
 

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Autodesk, Lustre, DI, grading, fényelés, digital intermediate, digitális köztes, fénymegadás, fénymegadó, egyfényes átírás, színkorrekció, másodlagos színkorrekció, LUT, look-up table, digitális film
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index