top
 
 

Képújság rendszerek
 
Kis és közepes méretű televíziók esetén a műsoridő javarészét a képújság teszi ki, mely egyben a bevételeknek is egy fontos százalékát adja. Mivel itt a rendelkezésre álló idő és lehetőségek elég szűkösek, ezért a lehető legjobb technológiát kihasználva lehet csak lekötni a nézők figyelmét. Ebben segítenek a modern képújság rendszerek, melyekkel szinte bármi grafikai formába önthető amit csak elképzelünk.

Infocaster képújság rendszer
A Harris cég csúcs képújság rendszere nem csak egyszerű és könnyen kezelhető felhasználói felületével valamint hihetetlen grafikai teljesítményével hívja fel magára a figyelmet, hanem a tartalmak menedzselhetőségének szintjével is. A képernyő minden eleme külön időzíthető, beállítható, hogy melyik napok milyen idősávjában hányszor ismétlődjön, nagymértékben egyszerűsítve a képújság felelős feladatát.
box_footer
TitleBox képújság rendszer
A PlayBox nagysikerű feliratozó rendszerének továbbfejlesztése már alkalmas képújság feladatok ellátására is. A megszokott magasszintű grafikai motor most fejlett időzítési funkciókat is kapott. Analóg és digitális óra, futó szövegek, képek, videók, flash appletek, ppt prezentációk, de akár internetes oldalak segítségével is színesíthetjük a végső kialakítást.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
képújság, teletext, Infocaster, Mplay, Playbox, TitleBox
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index