top
 
 

Newsroom megoldások
 
A newsroom rendszerek fontossága igazán akkor ütközik ki, amint alkalmazottaink száma elére a 20-30 főt, anyagaink mennyisége pedig a több száz vagy ezer órát havonta. Ekkor a különböző új tartalmak előállításának nyomonkövetése, a munkafolyamatok tervezése és felügyelete már külön rendszer követel.

PlayBox NewsAir
A PlayBox NewsAir rendszere a már meglévő PlayBox architektúrába illeszkedik (AirBox kijátszás, TitleBox feliratozás, DataBox adatmenedzsment). A rendszer segítségével akár többszáz ember munkáját hangolhatjuk össze. Végig követhetjük az egyes tartalmak gyártását, kezdve a szerkesztői munkától, a planningen és scheduelingen át egészen az egyes grafikai elemek hozzárendeléséig. A tartalmak gyártásának minden szintjét jóváhagyáshoz köthetjük. A kész anyagokat közvetlenül az AirBox és a TitleBox számára érthető érthető adáslistába exportálhatjuk.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
newsroom, PLayBox, Newsair
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index