top
 
 

flare.jpgAutodesk® Flare vizuális effekt szoftver teljes mértékben kompatibilis az Autodesk® Flame® és az Autodesk® Inferno® trükk és kompozitáló rendszerekkel, azok kreatív kiegészítője. With multiple Flare stations connected to your Flame suite, you now have a scalable way to expand your business to handle more projects, develop creative talent, and build a more efficient post-production pipeline. Több Flare gépet kötve egy Flame rendszerhez, skálázható módon bővíthető bármely utómunka stúdió, úgy, hogy több projektet tudjon kezelni, több lehetőséget kínáljon a feltörekvő, kreatív, tehetséges munkatársaknak, illetve hatékonyabb utómunka folyamatot hozhassunk létre.

A Flame kreatív eszköztárának legjobb részeit tartalmazza a Flare, úgy mint a Batch modul és az Action 3D kompozitáló környezet, ami kiválóan alkalmassá teszi arra, hogy kreatív és támogató feladatokra egyaránt használhassuk. For fast-paced commercial or broadcast work, Flare allows you to work on several projects concurrently without tying up your Flame artist. Akár gyors iramú reklámfilm készül, akár televíziós munka, a Flare lehetővé teszi, hogy több projekt egyidejűleg elkészüljön, anélkül hogy a Flame rendszert bármelyikhez ki kellene sajátítani.


Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Autodesk, Flare, Advanced System, komplex rendszer, software only, szoftver, companion, kiegészítő, kompozitálás, trükk, effekt, valósidejű utómunka, high-end post
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator
forward
forward

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index