top
 
 


LM-H171
17" méretű LCD monitor, 1280X1024 felbontással. Video bemenet, VGA, DVI-D, távirányítható. 24/7- es működésre tervezve, teljes fémházban, VESA 100 csatlakoztathatóság.
box_footer
LM-H191EB
Az LM-H171B-al teljesen azonos kialakítású és működésű monitor, csak a méretük tér el. Itt már 19" kijelzőt kapunk, viszont a felbontás, a bemenetek és a kiszerelés változatlan (Video bemenet, VGA, DVI-D, távirányítható. 24/7- es működésre tervezve, teljes fémházban, VESA 100 csatlakoztathatóság).
box_footer
GM-F420S
A 42" méretű GM-F420S Full-HD felbontással, szinte teljesen eltűntetett külső kerettel, ideális választás monitorfal építésére. Szokásos VGA és DVI-D csatlakozók,Audio bemenet, távvezérelhető, Ethernet csatlakozási lehetőség. Ahogy 4:3-as képarányú testvérei is, 24/7-es működésre kiképezve, VESA csatlakozási lehetőséggel.
 

box_footer
GM-F470S
A 47" méretű GM-F470S Full-HD felbontással, szinte teljesen eltűntetett külső kerettel, ideális választás monitorfal építésére. Szokásos VGA és DVI-D csatlakozók,Audio bemenet, távvezérelhető, Ethernet csatlakozási lehetőség. Ahogy 4:3-as képarányú testvérei is, 24/7-es működésre kiképezve, VESA csatlakozási lehetőséggel.
 

 
box_footer
GM-F520S
A 52" méretű GM-F520S Full-HD felbontással, szinte teljesen eltűntetett külső kerettel, ideális választás monitorfal építésére. Szokásos VGA és DVI-D csatlakozók,Audio bemenet, távvezérelhető, Ethernet csatlakozási lehetőség. Ahogy 4:3-as képarányú testvérei is, 24/7-es működésre kiképezve, VESA csatlakozási lehetőséggel.
 

 
box_footer
GD-42X1
Az új GD-42X1 10 bites színmélységével, Full HD felbontásával, 96%-os Adobe RGB és 100%-os sRGB színtér lefedésével elsősorban a professzionális fotósoknak nyújt kielégítő megoldást. A DVI, és 3 HDMI csatlakozás elegendő a szükséges bemenetek lefedéséhez.

box_footer
GD-463D10
Az IBC egyik nagy újdonsága volt, a 46" átmérőjű Real3D technológiával működő 3D monitora a JVC-nek, szinte minden 3D megjelenítéssel foglalkozó standon megtalálhattuk a JVC termékét. A Real3D technológia lényege, egy kör-körös polarizáltságú megjelenítés, amely kevésbé fárasztja a szemet, és ráadásul még a fej elmozdításával sem változik a megjelenített kép - ellentétben a vízszintes-függőleges polaritású esetén.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
folyamatos működés, 24/7, GM-F széria, acélváz, mozgásérzékelő
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index