top
 
 


Operációs rendszer
A Windows 7 a felhasználók visszajelzéseire épül, ezért számos igényét kielégíti. Azt kérték a Microsofttól, hogy a mindennapos feladatok gyorsabbak és egyszerűbbek legyenek, a számítógép a kívánt módon működjön, és tegyük lehetővé új dolgok elvégzését. És pontosan ezt tesszi lehetővé a cég. Annak érdekében, hogy mindenki a saját egyedi igényeihez igazodó megoldást kapjon, a Microsoft különböző kiadásokban bocsátja ki a Windows 7 rendszert. Minden kiadás más típusú felhasználók egyedi igényeihez igazodik. 
box_footer
Szerver megoldások
A szerveroldali operációs rendszerrel a kis- és középvállalkozások is igénybe vehetik azokat az informatikai lehetőségeket, amelyek eddig leginkább csak a nagyobb cégek számára volt elérhető.

A Windows Server 2008 értékes új funkciókkal és hatékony fejlesztésekkel egészíti ki a központi Windows Server operációs rendszert, így tetszőleges méretű szervezet a változó üzleti igényeknek megfelelően fokozhatja a rendszer ellenőrzését, rendelkezésre állását és rugalmasságát. Az új webes eszközök, virtualizációs technológiák, biztonsági fejlesztések és felügyeleti segédprogramok révén időt és pénzt takaríthat meg, és szilárd alapot biztosíthat a vállalat informatikai infrastruktúrája számára.

box_footer
Fejlesztői eszközök
A Microsoft® Visual Studio® 2008 a következő generációs Microsoft Windows alapú alkalmazások, Webes alkalmazások és szolgáltatások tervezésére, kódolására és tesztelésére szolgáló fejlesztőrendszer.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Microsoft, operációs rendszer, szerver megoldások, fejlesztői megoldások, irodai alkalmazások, Vista, Windows 7, Windows Server, Visual Studio, Office
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index