top
 
 


Dobozos
Teljes dobozos termékeinket olyan otthoni felhasználóknak illetve tíz asztali számítógépnél kevesebbet üzemeltető kisebb szervezeteknek ajánljuk, akik a Microsoft szoftvereket helyi kiskereskedőktől vagy viszonteladóktól szerzik be. Ebben az esetben a licenc (ez a Végfelhasználói Licencszerződés) a csomagolásban a lemezekkel és a kézikönyvvel együtt megtalálható, nyomtatott dokumentum.
box_footer
OEM
Ha a szoftver új asztali számítógépre előzetesen telepítve lett, a felhasználónak a számítógép első indításakor el kell fogadnia a Végfelhasználói Licencszerződést (EULA). Ez a licenctípus a számítógép gyártója és a felhasználó közötti megállapodás. A legális és eredeti előtelepített szoftverhez a gyártó mindig mellékeli a szükséges dokumentációt és a szoftver adathordozóit (lemezeket). A gyártó a számítógép házára ragasztja az Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány (COA) matricáját is.
box_footer
Mennyiségi licenc (Open licenc)
A Microsoft Open Licenc rugalmas licencprogram a Microsoft szoftverlicencek azonnali megvásárlására, 2—500 asztali számítógéppel rendelkező kis- és középvállalkozások részére. Az Open Licenc követelményeinek megfelel, ha legalább öt Microsoft licencet vásárol. Ha például meglévő két asztali számítógépéhez vásárol két Microsoft Office XP, két Project 2002 és egy Windows XP licencet, Ön máris megfelelt. Az Open Licenc örökös idejű licenc, amit teljes egészében előre ki kell fizetni. A kezdőrendeléssel az Open Licenc szerződés két éves időtartamra megkötésre kerül. Ezen időszak alatt a szerződő fél újabb licencek vásárlásakor igénybe veheti az Open Licence programban járó árkedvezményeket.

Az Open Licenc programnak számos előnye van, többek között az alábbiak:

 • Költségmegtakarítás
 • Bármikor újra megrendelheti, amire szüksége van.
 • Egyszerű adminisztráció és licencgazdálkodás
box_footer
Open Value
Ha Ön legalább két számítógéppel rendelkezik, és szeretne Frissítési garanciát is igénybe venni, máris jogosult az Open Value szerződés megkötésére. Az Open Value szerződés megkötéséhez tetszőlegesen összeválogatott termékekhez tartozó legalább öt licencet választhat. A terméklicencek díját ezután három év alatt, egyenlő részletekben egyenlítheti ki. A licencek számától függő rögzített díj megfizetésére köteles.
Az Open Value licencszerződés lehet a legelőnyösebb az Ön számára, amennyiben:
 • vállalata vagy intézménye kis vagy közepes méretű;
 • legalább két számítógéppel rendelkezik;
 • élni szeretne az elosztott részletfizetés lehetőségével;
 • szerződése keretében – külön díj nélkül – Frissítési garanciát kíván igénybe venni.
box_footer
Open Value előfizetés
Ha Ön legalább öt számítógéppel rendelkezik, máris jogosult az Open Value előfizetési szerződés megkötésére. Az Open Value előfizetési szerződés segítségével meghatározott időtartamon át gazdaságosan egységesítheti a Microsoft-termékek használatát a vállalat számítógépein. Ez a licencprogram a licencek megvásárlásával szemben alacsonyabb éves díj lehetőségét kínálja. Az Open Value előfizetési szerződés a Microsoft-platformtermékek közül legalább egynek a megrendelésével köthető meg.
Az Open Value előfizetési szerződés lehet a legelőnyösebb az Ön számára, amennyiben:
 • vállalata, intézménye kis-, közepes méretű;
 • legalább öt számítógéppel rendelkezik;
 • a szoftverek meghatározott időtartamra (három évre) szóló használati jogát szeretné megvásárolni;
 • a díjfizetést egyenlő éves részletekben szeretné teljesíteni;
 • szerződése keretében (külön díj nélkül) Frissítési garanciát kíván igénybe venni.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Microsoft, dobozos termékek, OEM, hardverhez kötött licenc, mennyiségi licenc, Open Licenc, Open Value, előfizetés
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index