top
 
 

Formátum konverterek
 
A video rendszer elemek egy napjainkban egyre fontosabb alcsoportját alkotják a különböző átalakítók és konverterek. Segítségükkel megoldható, hogy egy-egy új eszköz megvásárlása esetén ne kelljen az egész stúdiónkat átalakítani annak befogadásához, hanem néhány átalakító segítségével egyszerűen csatlakoztathassuk a már meglévő eszközeinkhez. A legelterjedtebb területek ahol átalakítók vállhatnak szükségessé stúdiónkban: új digitális eszközök csatlakoztatása a régi analóg eszközeinkhez, nagyfelbontású HD-SDI jelek monitorozása költséghatékony DVI monitorokon, SDI jelek továbbítása nagy távolságokra optikai jelátalakítóval. Bármilyen feladatról legyen is szó a Leonardo SNS Kft. kínálatában több hasonló tudású eszköz közül is választhatnak ügyfeleink.Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
formátum konverter, átalakító, SDI to HDMI, Blackmagic, analog to SDI, D/A, A/D
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index