top
 
 
maya.jpgLélegzetelállító 3D alkotáshoz

Az Oscar-díjas Autodesk® Maya® egy komplex, integrált 3D modellező, animációs, trükk-készítő és képalkotó szoftvermegoldás. A nyitott architektúrán alapuló, jól dokumentált, átfogó SDK segítségével szkriptelheted illetve programozhatod munkáidat, lehetővé téve kreatív elképzeléseid megvalósítását. Az Autodesk Maya szoftvert film- és videofilm alkotóművészek, játékfejlesztők, professzionális látványtervezők és diákok használják lenyűgöző, valószerű digitális képek, élethű animációk és rendkívüli képi trükkök létrehozására.

Autodesk Maya szoftverével az Autodesk azt demonstrálja, hogy elkötelezett az alkotások új generációja által támasztott követelmények teljesítésére, azokat a sarkalatos kihívásokat megcélozva, amelyekkel a felhasználók manapság szembenéznek.

Alapteljesítmény - Az Autodesk Maya szoftver a 64-bites és multi-core technológia lehetőségeit aknázza ki a felhasználók által tapasztalt memória- és teljesítményproblémák kiküszöbölésére.

Termelékenység - Az Autodesk Maya felhasználóbarát modellező és textúra eszközeivel, valamint munkafolyamataival maximálisra növeli a művész teljesítményét az időigényes feladatok megoldásában.

Folyamatos hatékonyság - Az Autodesk Maya folyamatos hatékonyságot biztosít az adatkezeléshez olyan környezetekben, amelyek több 2D és 3D eszközt is magukban foglalhatnak, gyakran zárt infrastruktúrával.
 

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Maya, animáció, játékfejlesztés, 3D, modellezés, renderelés, számítógépes grafika, vizualizáció
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index