top
 
 

softimage_1.jpgAz Autodesk® Softimage® (korábban SOFTIMAGE|XSI) egy komplett 3D alkalmazás, amely kiválóan alkalmazható játékfejlesztéshez, képi trükkök előállításra. A szoftver egy új, nagy mértékben továbbfejleszthető, bővíthető alapra épült, amelynek segítségével a felhasználó számára azt az erőt és rugalmasságot nyújtja, amelynek segítségével kreatív ötleteit gyorsan és haszonnal tudja megvalósítani. A Softimage legnagyobb erőssége az ún. "Interactive Creative Environment" (interaktív, kreatív környezet) rövidítve ICE. Ez egy új platform, amelynek segítségével effekteket és eszközöket készíthetünk egy csomópont-alapú, vizuális kezelőfelületen. Az ICE mögött egy olyan motor áll, amely párhuzamosan több számítást tud végezni, így kihasználja a sokmagos processzorral szerelt munkaállomások teljes számítási erejét. Az ICE nagyban megnöveli a csoportban dolgozó alkotók és technikai rendezők közötti együttműködést, hiszen lehetővé teszi, hogy egyedi eszközöket és trükköket készítsenek programozási tudás nélkül, az eredmény interaktívan ellenőrizve. Nem kell a kód optimalizál miatt sem aggódnunk, ha az ICE használatával készítünk vagy módosítunk valamit, mert az eredmény maximálisan kihasználja a rendelkezésre álló processzor-kapacitást, csúcsteljesítményre optimalizált lesz.
 

Az Autodesk Softimage főbb jellemzői:

 • ICE (Interactive Creative Environment, interaktív kreatív környezet), egy új platform, amelynek segítségével effekteket és eszközöket készíthetünk egy csomópont-alapú, vizuális kezelőfelületen
 • Egyszerűen intergálható a meglévő munkafolyamatba olyan eszközök segítségével, mint az Autodesk® Crosswalk szoftver
 • A modellező, texturázó és animációs eszközök nem teszik tönkre a korábbi eredményeket, hiba vagy koncepció-váltás esetén visszatérhetünk korábbi változatokhoz
 • Poligon-redukciós lehetőség
 • "Ultimapper" - normális szerinti map-t kezelő eszköztár
 • Csoportmunka technológia delta referencing (különbség-referencia) képességekkel
 • 64-bites, többszálas alap
 • Programozható, valósidejű shader-támogatás
 • Támogatás a közismert játék-motorokhoz és fejlesztői környezetekhez
 • Egyedi megjelenítés egyedi nézetbeállításokkal Softimage-n belül
 • Dedikált eszközfejlesztő-környezet, Python® script, C#, Vbscript, Jscript, Perl, és .net kompatibilis nyelvek támogatásával
 • Átfogó C++ szoftverfejlesztő-készlet (SDK)

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Softimage, animáció, játékfejlesztés, 3D, modellezés, renderelés, számítógépes grafika, vizualizáció
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index