top
 
 

motionbuilder.jpgAz Autodesk® MotionBuilder® a játék-, játékfilm- és televíziós műsorkészítés piacvezető valósidejű 3D animációs szoftvere. Segítségével bátran elvállalható a legbonyolultabb és legterjedelmesebb animációs projektek elkészítése is. Készíthetünk trendteremtő animációkat rekordidő alatt. Az Autodesk® MotionBuilder szoftver valósidejű, karakter-központú eszközök egész gyűjteményét nyújtja a hagyományos kulcskockás animáció-készítéstől az mozgásrögzítéses (motion capture) adatok intenzív szerkesztéséig. Mivel a MotionBuilder elsősorban az interaktív valósidejű munkafolyamatokra helyezi a hangsúlyt, a kreatív és művészeti projektvezetők bonyolult, animációigényes projektekbe is belevághatnak segítségével. A MotionBuilder egy professzionális 3D adatgyűjtő, -feldolgozó és -megjelenítő csomag. Nemcsak az animáció-készítés hatékonyságát növeli, de az ismétlődő kreatív folyamatokat is képes irányítani.
 
A MotionBuilder Autodesk FBX® fájlformátuma lehetővé teszi tárgyak egyszerű átvitelét az Autodesk® 3ds Max® és Autodesk® Maya® szoftverek között, valamint bármely, az FBX-et támogató tartalom-készítő programokba, programagokból - ezáltal egy olyan kiegészítő csomaggá alakítva a szoftvert, amely bármely új, vagy már létező munkafolyamatban megállja a helyét.

Az Autodesk MotionBuilder szoftver a legkiválóbb alkalmazás 3D karakteranimációk készítéséhez. Olyan eszközöket kínál, amelyek iparági díjat nyertek és amelyekkel lehetséges a legbonyolultabb és legterjedelmesebb animációs projektek kivitelezése is. A MotionBuilder a legkomolyabb kihívásokat jelentő animációs projektek kivitelezését is lehetõvé teszi.
 
 
Ehhez többek között ezeket az eszközöket kínálja:
 
• Egyedülálló, valósidejű feldolgozáson alapuló felépítés
• Az adatokat nem felülíró animáció rétegezés
• Nem lineáris Story Timeline szerkesztési környezet
• Intuitív munkafolyamat

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
MotionBuilder, 3D, karakteranimáció, Autodesk, valósidejű,renderelés, animáció, motion data editálás, mocap, motion capture, virtual shooting, cartoon, 2D animáció
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index