top
 
 
face_robot.jpgA legjobb arcanimáció - leghamarabb
 
Az Autodesk® Face Robot® szolgáltatást és technológiát kombinálva nyújt megoldást arcok 3D animálására és riggelésére (setup-olására). Használatával hihetetlen sebességgel készíthetnek animációs stúdiók életszerű mimikát, arcanimációt. Ha a Face Robotot használják az animátorok, akkor szabadon koncentrálhatnak az érzelmek, arckifejezések megformálására, felejthetetlen előadást produkálva.
 
 
A Face Robot tipikus felhasználási módjai:
 
• Hiteles, kifejező arcanimációk készítése játékokhoz, filmekhez, tv-műsorokhoz
• Hiperrealisztikus mimika készítése játékokhoz. Kis felbontás esetén is elképesztő minőség.
• A Face Robotban felriggelt és meganimált fejek bevitele Autodesk® Maya® szoftverbe és ottani felhasználása projektekhez - segíthetünk, hogy a program beilleszthető legyen a meglévő munkafolyamatba

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Face Robot, facial animation, arcanimáció, rigging, arc riggelés, 3D modellezés, 3D grafikai tervezés, játékfejlesztés
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index