top
 
 
mudbox.jpgA film-, játék- és designiparban dolgozó profi alkotók által tervezett Autodesk® Mudbox™ digitális szobrász- és textúrázó szoftver lehetővé teszi, hogy a 3D modellezők és a textúra-tervezők szabadon, a technikai részletektől elvonatkoztatva alkossanak.
 
Az Autodesk Mudbox a rendkívül intuitív felhasználói felületet a kiemelkedően valósághű, sok poligonból álló 3D modellek létrehozására szolgáló, hatékony és kreatív eszközkészlettel egyesíti. A hagyományos 3D modellező alkalmazásokban megszokott megoldásokkal szakítva a Mudbox 2009 szoftver olyan természetes 3D modellezési élményt biztosít, amely lendületet ad a kreatív alkotási folyamatnak.
 
A MudBox főbb jellemzői:
 
• Produktív felhasználói felület
• Szobrász- és festőeszközök
• Egy térháló - részterületenként különböző felbontás
• Textúra beégetés
• 3D layerek

Név: *
Cég:
Telefonszám: *
Fax:
E-mail: *
Szállítási cím: *
 
Egyéb termékek:
 
Megjegyzés, promo kód:
 
 
 
* A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Mudbox, 3D, modellezés, skymatter, testmodellezés, modell, karaktermodellezés, design, dizájn, sculpting, gyúrmázás, 3D grafika, 3D paint, digitális szobrászat
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index