top
 
 

Folyamatosan tervezzünk olyan eseményeket, amelyeken találkozhatunk. Ezen az oldalon megtalálhatod az aktuális rendezvényeket.
Emellett ajánljuk a korábbi események böngészését, ha ott voltál, azért, ha lemaradtál, akkor azért.

Korábbi események
Vizuális Műhely 2019
Idén is megrendezzük népszerű Vizuális Műhely napunk, amelyre május 23-én kerítünk sort. Az Autodesk bemutatók mellett, a hazai műhelyek is elhozzák legizgalmasabb projektjeiket. A részleteket az on-line meghívóban olvashatod. Megjelenésedre számítunk, de, hogy biztosan tudjunk tervezni, kérlek itt regisztrálj
box_footer
 
HTOE tavaszi találkozó
A Helyi Televíziók Országos Egyesülete 2019-ben is megrendezi hagyományos tavaszi találkozóját. Cégünk, mint az Egyesület pártoló tagja, természetesen megjelenik az eseményen, bemutatja a JVC broadcast kamkordereit és broadcast monitorait, a Newtek Tricaster integrált mixerét, valamint más izgalmas alkalmazásokat.
Várjuk a HTOE tagságát, hogy idén is egy emlékezetes találkozón vehessünk részt.
box_footer
Vizuális Műhely 2017
2017-ben sem maradhatott ki a közkedvelt Vizuális Műhely napunk. Házigazda az Autodesk mellett a Chaosgoup volt. Nem maradtak el a hazai műhelyek prezentációi sem, ezúttal öt cég kápráztatta el a közönséget. A részletek a szokásos on-line meghívóban volt. Köszönjük mindenkinek a részvételt!
box_footer
Vizuális Műhely 2016
2016. május 12-én került megrendezésre, az évente szokásos 3D animációs és VFX találkozónk. Mint korábban is, az Autodesk M&E termékek újdonságainak bemutatását kötöttük össze a legkedveltebb hazai műhelyek prezentációival.  Ismét sokan jöttetek el, a pozitív visszajelzésekben is bővelkedtünk, aminek nagyon örültünk. Mindenkinek köszönjük a részvételt!
box_footer
Vizuális Műhely 2015
Újra összejövetelre hívtuk a CG szakma mindent tagját, hogy megmutathassuk, hogy mit alkottak a hazai cégek a legutóbbi időszakban és vessünk néhány pillantást a 3ds Max és Maya legújabb kiadására, amik sokak szerint évek óta a legjobb verziók.
Mindenki megjelenésére számítottunk, hiszen a Vizuális Műhely most is ingyenes volt, csak annyit kértünk, hogy regisztrációval segítsd munkánkat.
box_footer
Mocha "klip klinika"
A korábbi Mocha "klip klinika" annyira sikeres volt, hogy az Imagineer Systems újra ezzel rukkol elő 2015. március 19-én. Akinek volt egy klipje, amiről nem sikerül eltüntetni egy objektumot, bekülddhette, hogy élő előadáson javítsa ki Mary Poplin. Az előadás visszanézhető itt.
box_footer
Vizuális Műhely 2014
Ismét összefogtunk partnereinkkel, hogy a legfrissebb szoftver-verziókat és igényes produkciókat ismerhessünk meg, eszmét cserélhessünk és találkozhassunk. Ezért szerveztük az Autodesk-kel és The Foundry-val közösen a Vizuális Műhely 2014 eseményt, amit 2014. november 13-án tartottunk. Meghívásunkat előadóként elfogadta a Digic Pictures, a Brick Visual és az amszerdami PostOffice is. Köszönjük mindenkinek, aki eljött! Visszatekintésként itt vannak a rendezvényen készült képek. És az előadások közül az első kettő, a 3ds Max 2015-ről és a Maya-ról szóló, már visszanézhető a Vimeo oldalunkon.
box_footer


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
bemutató, kiállítás, Szabad Nap, KATT, demo, nyílt nap, rendezvény, esemény
Keresés az oldalon
separator

Navigáció
separator

Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index