top
 
 

Vizuális Műhely 2014

VizMuhely2014_header.png
 
Ismét összefogtunk partnereinkkel, hogy a legfrissebb szoftververziókat és igényes produkciókat ismerhessünk meg, eszmét cserélhessünk és találkozhassunk. A Leonardo SNS, az Autodesk és The Foundry nevében, hívott minden szakmabelit a Vizuális Műhely 2014 rendezvényre.
 
VizMuhely2014_streetview.jpgIdőpont:
2014. november 13. 10:00-17:00
 
Helyszín: MOHA Ház
 
Cím:
(zárt bicikli-tároló a bejáratnál, parkoló az udvarban és a környéken; megközelíthető 7-es busszal és az 1-es villamossal is)
 
Regisztráció:
Mindenkit arra kértünk, segítse munkánkat azzal, hogy regisztrál, azért hogy jusson elég étel, ital mindenkinek. Autóval akkor tudott az udvarra beállni bárki, ha a rendszámot is megadta a regisztráció során.
 
Program:
A legnívósabb hazai műhelyek eredményeit tervezzük ismét bemutatni, több helyről is vártunk végleges megerősítést. Az már a legelején biztos volt, hogy a hazai 3D világ zászlóshajója, a Digic Pictures a rendezvényen is kiemelt szerephez jut.
http://www.postoffice.nl/images/partner_logos/po_logo.pngEzúttal – The Foundry jóvoltából – külföldi alkotót is vendégül láttunk:
az amszterdami PostOffice 3D/VFX részlegének vezetője, Boyo Frederix jött el, hozott izgalmas projekteket és saját, belső fejlesztésű tömeg-szimulációs tool-jukat mutatta be.
Szoftverfronton a legújabb kiegészítésekkel bővült 3ds Max 2015 Ext1 és Maya 2015 Ext1 is kivesézésre került.
 
Az előadások szünetében vendégül láttunk mindenkit étellel, itallal, és persze megbeszélhetted a szakma aprajával, nagyjával a látottakat és hallottakat.
 
Köszönjük mindenkinek, aki eljött!


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Vizuális Műhely, Autodesk, The Foundry, Digic Pictures, PostOffice Amsterdam, 3D, VFX, Autodesk M&E, Entertainment Creation Suite 2015, 3ds Max 2015 Ext1, Maya 2015 Ext1, Nuke 9, bemutató, demó, rendezvény, ingyenes, regisztráció kell
Keresés az oldalon
separator


Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index