top
 
 

Vizuális Műhely 2015

VizMuhely2014_header.png
 
A Leonardo SNS és az Autodesk ezúton szeretne megköszönni a Vizuális Műhely 2015 rendezvény minden látogatójának, hogy eljött azért, hogy a legfrissebb szoftververziókat és igényes produkciókat ismerhessen meg, eszmét cserélhessen és találkozhasson a szakma többi tagjával.
 
VizMuhely2014_streetview.jpgIdőpont:
2015. június 4. 10:00-16:00
 
Helyszín: MOHA Ház
 
Cím:
(zárt bicikli-tároló a bejáratnál, parkoló az udvarban és a környéken; megközelíthető 7-es busszal és az 1-es villamossal is)
 
Regisztráció:
Köszönjük, hogy segítetted munkánkat azzal, hogy regisztráltál, így jutott elég étel, ital mindenkinek.
Autóval akkor tudtál az udvarra beállni, ha a regisztráció során a rendszám is megadásra került.
 
Program:
A legnívósabb hazai műhelyek eredményeit sikerült ismét bemutatni, több helyről is vártunk végleges megerősítést. Végül a hazai 3D világ kedvencei közül ott volt a Puppetworks és a KGB is.

Szoftverfronton az évek óta a legjobb újdonságokkal bővült 3ds Max 2016 és Maya 2016 is kivesézésre került.
 
Az előadások szünetében vendégül láttunk mindenkit étellel, itallal, és persze megbeszélhetted a szakma aprajával, nagyjával a látottakat és hallottakat.
 
 
Mindenkinek köszönjük a megjelenést!
 
A regisztráció lezárult, köszönjük jelentkezésedet!


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Vizuális Műhely, Autodesk, Puppetworks, KGB, 3D, VFX, Autodesk M&E, Entertainment Creation Suite 2016, 3ds Max 2016, Maya 2016, bemutató, demó, rendezvény, ingyenes, regisztráció kell
Keresés az oldalon
separator


Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index