top
 
 

Vizuális Műhely 2016

VizMuhely2016_header.png
 
A Leonardo SNS és az Autodesk ezúton szeretne meghívni a Vizuális Műhely 2016 rendezvényre. A legfrissebb szoftververziók (3ds Max, Maya, Shotgun, Stringray, V-ray) mellett a legigényesebb hazai produkciókat is megismerheted, illetve találkozhatsz a szakma többi tagjával, hogy némi inni- és harapnivaló mellett eszmét cserélhess velünk és másokkal.
 
VizMuhely2014_streetview.jpgIdőpont:
2016. május 12. 10:00-16:00
 
Helyszín: MOHA Ház
 
Cím:
(zárt bicikli-tároló a bejáratnál, parkoló az udvarban és a környéken; megközelíthető 7-es busszal és az 1-es villamossal is)
 
Regisztráció:
Kérjük, segítsd munkánkat azzal, hogy itt regisztrálsz, így jut elég hely, étel és ital mindenkinek.
Autóval akkor tudsz az udvarra beállni, ha a regisztráció során a rendszámodat megadod.
 
Program:
A legnívósabb hazai műhelyek eredményeit szeretnénk bemutatni, több helyről is várjuk a végleges megerősítést. A hazai 3D világ kedvencei közül jelezte szándékát, és ígérte, hogy bemutatót tart a
Digic Pictures, Ionart és az Umbrella is.

Szoftverfronton a frissen megjelent 3ds Max 2017 és Maya 2016 Ext 2 mellett a Stringray és Shotgun is kivesézésre kerül. Ráadásként, külön előadást szentelünk a V-ray renderelő alkalmazásnak.
 
Az előadások szünetében vendégül látunk mindenkit étellel, itallal, és persze megbeszélheted a szakma aprajával, nagyjával a látottakat és hallottakat.
 
 
Megjelenésedre feltétlenül számítunk!
 


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Vizuális Műhely, Autodesk, Digic, IonArt, Umbrella, 3D, VFX, Autodesk M&E, 3ds Max 2017, Maya 2016 Ext2, Shotgun, Stringray, bemutató, demó, rendezvény, ingyenes, regisztráció kell
Keresés az oldalon
separator


Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index