top
 
 

Vizuális Műhely 2017

vizmuhely2017_web_invite_header.jpg
 
A Leonardo SNS, az Autodesk és a Chaosgroup ezúton szeretne meghívni a Vizuális Műhely 2017 rendezvényre. A legfrissebb szoftververziók (3ds Max, Maya, Flame, Arnold, Shotgun, Stringray, V-ray) mellett a legigényesebb hazai produkciókat is megismerheted, illetve találkozhatsz a szakma többi tagjával, hogy némi inni- és harapnivaló mellett eszmét cserélhess velünk és másokkal.
 
helyszín a térképenIdőpont:
2017. május 25. 10:00-17:00
 
Helyszín (új!): Ramiris Europe székház,
Oxygen Event rendezvényközpont
 
Cím:
1139 Budapest, Frangepán u. 46. (térkép itt)
 parkoló az udvarban;
 megközelíthető a Deák tértől a 105-os autóbusszal, a Lehet térről a 14-es villamossal a Fáy utcai megállóig
 
Regisztráció:
Kérjük, segítsd munkánkat azzal, hogy itt regisztrálsz, így jut elég hely, étel és ital mindenkinek.
Autóval akkor tudsz az udvarra beállni, ha a regisztráció során a rendszámodat megadod.
 
Program:
A legnívósabb hazai műhelyek eredményeit szeretnénk bemutatni, több helyről is várjuk a végleges megerősítést. A hazai 3D világ kedvencei közül jelezte szándékát, és ígérte, hogy bemutatót tart a
Brick Visual, HBO, KITE Games, Neocore Games és az Puppetworks is. 
Szoftverfronton mutatunk néhány tippet és trükköt, hogyan lehet a újonnan megjelent 3ds Max 2018 funkcióit kihasználni a játékfejlesztés és a VR terén. A frissen integrált Arnold valamint a Stingray is terítékre kerül. A Maya 2017 mellett a Shotgun is kivesézésre kerül, miközben a teljes munkafolyamatot végigvesszük a modellezéstől, az animáción és speciális trükkökön át a renderelésig. Külön előadást szentelünk a Flame termékcsaládnak (Flame, Flame Assist, Flare), ráadásként, pedig ezúttal maga a Chaosgroup avat be minket a V-ray renderelő rejtelmeibe. (A szoftverbemutatók - a korábbi évekhez hasonlóan - angol nyelven hangzanak el.) 
 
Az előadások szünetében vendégül látunk mindenkit étellel, itallal, és persze megbeszélheted a szakma aprajával, nagyjával a látottakat és hallottakat.
 
 
Megjelenésedre feltétlenül számítunk!
 
 


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Vizuális Műhely, Autodesk, Chaosgroup, HBO, Neocore, Puppetworks, 3D, VFX, Autodesk M&E, 3ds Max, Maya, Flame, Arnold, Shotgun, Stringray, V-ray, bemutató, demó, rendezvény, ingyenes, regisztráció kell
Keresés az oldalon
separator


Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index