top
 
 

Vizuális Műhely 2018

vizmuhely2018_web_invite_header.jpg
 
A Leonardo SNS, az Autodesk és a Future Group ezúton szeretne meghívni a Vizuális Műhely 2018 rendezvényre. A legfrissebb szoftververziók (3ds Max, Maya, Flame, Arnold) mellett a legigényesebb hazai produkciókat is megismerheted, illetve találkozhatsz a szakma többi tagjával, hogy némi inni- és harapnivaló mellett eszmét cserélhess velünk és másokkal.
 
Időpont:
2018. május 24. 10:00-16:00
 
Helyszín (új!): Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 5. terem
 
a felszíni parkoló ingyenesen használható; 
megközelíthető az 1-es, 51-es és 51A jelzésű
villamossal
 
 
 
Regisztráció:
Kérjük, segítsd munkánkat azzal, hogy itt regisztrálsz, így jut elég hely, étel és ital mindenkinek.
 
Program:
A legnívósabb hazai műhelyek eredményeit szeretnénk bemutatni, több helyről is várjuk a végleges megerősítést. A hazai 3D világ kedvencei közül jelezte szándékát, és ígérte, hogy bemutatót tart a
Post Edison, Gyár és a Digic Pictures is. 
Szoftverfronton mutatunk néhány tippet és trükköt, hogyan lehet az újonnan megjelent 3ds Max 2019 funkcióit kihasználni a játékfejlesztés és a VR terén. A frissen megjelent Arnold verzió is terítékre kerül. A Maya 2018.3 bemutatása során a teljes munkafolyamatot végigvesszük a modellezéstől, az animáción és speciális trükkökön át a renderelésig. (A szoftverbemutatók - a korábbi évekhez hasonlóan - angol nyelven hangzanak el.) 
 
Az előadások szünetében vendégül látunk mindenkit étellel, itallal, és persze megbeszélheted a szakma aprajával, nagyjával a látottakat és hallottakat.
 
Megjelenésedre feltétlenül számítunk!
 
 Vizuális Műhely 2018
 
Idén is megrendezzük népszerű Vizuális Műhely napunk, amelyre május 24-én kerítünk sort. Az Autodesk bemutatók mellett a hazai műhelyek is elhozzák legizgalmasabb projektjeiket. A részleteket az on-line meghívó
ban olvashatod. Megjelenésedre számítunk, de, hogy biztosan tudjunk tervezni, kérlek itt regisztrálj
 


Ezt az oldalt a következő kulcsszavakra keresve találja meg:
Vizuális Műhely, Autodesk, Post Edison, Gyár, 3D, VFX, Autodesk M&E, 3ds Max, Maya, Flame, Arnold, bemutató, demó, rendezvény, ingyenes, regisztráció kell
Keresés az oldalon
separator


Visszahívást kérek
separator
Telefonszám: *

Név:

Kategória:


A fenti űrlap kitöltésével hozzájárul, hogy adatait a Leonardo SNS Kft. adatbázisában rögzítse és a későbbiekbnen is felhasználja.
Amennyiben ezzel nem ért egyet, úgy kérjük telefonon vagy e-mailben keresse cégünket, jelezve adatkezelésre vonatkozó elvárásait.

 
 
 
Index